Прокурорът от Перник Бисер Михайлов остава в ареста за 72 часа,

...
Прокурорът от Перник Бисер Михайлов остава в ареста за 72 часа,
Коментари Харесай

Прокуратурата: Съпругата на прокурора Михайлов не помни как е изпаднала в безсъзнание

Прокурорът от Перник Бисер Михайлов остава в ареста за 72 часа, откакто бе арестуван за нанесен побой над жена си. Жената е настанена в болница в Перник с мозъчно разтърсване. Самата тя е споделила, че не помни какво се е случило и по какъв начин е изпаднала в безсъзнание, обявиха от прокуратурата.Сигналът е подаден от щерка им в полицията. От прокуратурата прецизираха, че тя е била в друга стая, когато се е случил абсурдът сред родителите ѝ.

 Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието, като е направил оглед и е образувал досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Извършени са разпити на очевидци и освидетелстване на лица. Ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза и делото ще бъде докладвано на прокурор при СГП, който да извърши преценка дали са налице задоволително данни за привличане на магистрата в качеството на обвинен и надлежно за взимане на мярка за неотклонение по отношение на него.

Съпругата на Бисер Михайлов не помни нищо след нанесения ѝ от него побой. Това стана ясно от думите на заместник-градският прокурор Христо Кръстев.

Кръстев показа, че дъщерята на фамилията е подала сигнал на тел. 112, откакто видяла майка си да лежи на земята.

Разпитани са очевидци и са събрани задоволително доказателства, които вършат допустимо Бисер Михайлов да бъде притеглен в качеството си на обвинен. Доказателствата са за нанесена междинна щета в изискванията на домашно принуждение, добави още прокурор Кръстев.

По думите му дамата е обяснила пред проверяващите, че няма спомен какво се е случило.

Имало е спор сред тях, в началото е бил устен, след това е прераснал във физически. Самата тя твърди, че става въпрос за битов скандал, а не за домашно принуждение. Не помни дали е била ударена или сама е паднала. Но фактът, че не помни какво се е случило допуска, че е била в безсъзнание, което следва да бъде несъмнено от правосъдно здравна експертиза, сподели още зам.-градският прокурор.

От брифинга стана ясно още, че по тялото на Бисер Михайлов имало следи от принуждение – драскотини. Самият областен прокурор на Перник към момента не е разпитан и не е дал пояснение пред проверяващите.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР